Vårda ditt hår

För att må bra och känna sig frisk och fräsch spelar utseendet en viktig roll för många. Känner man sig nere och är låg kan det göra stor skillnad om man får fixa håret, sminka sig eller ta på sig fina kläder. Nu säger jag inte att man måste vara toppen fixad varje dag för att må bra, utan att det kan hjälpa en i rätt riktning om man känner sig nere.

Miss Li

En sak som jag tror, i alla fall för kvinnor, spelar stor roll i hur vi mår, är håret. Om man känner sig fin i håret så gör det så mycket för helheten. Nu när vi gömt oss i mössor och stora varma kläder hela vintern kan man, nu när våren kommit, märka att håret känns torrt och slitet. Därför kan det vara bra med en riktig upprustning för att må bra. Kanske boka en tid hos frisören, klippa bort kluvna toppar och färga håret för att ge det nytt liv och lyster. En färg som är helt rätt i vår är ombre färgat hår. Det innebär att botten och ungefär halva längden, är färgat i en nyans och från mitten av längderna och ut är färgat i en annan. Har ni sett ”så mycket bättre” hösten 2012, så hade Miss Lee den färgen, kanske var det hon som satte modet för i vår!

När du fått ordning på frisyren så kan det vara bra att investera i de rätta hårvårdsprodukterna som passar din hårtyp. Ett tips är att fråga din frisör om råd, denne är kunnig och vet vad som passar just ditt hår. Känner du att du tycker produkterna är för dyra hos frisören, kan du titta på Internet. Idag finns bra webbshoppar som säljer bra hårvårdsprodukter till riktigt bra priser. Du får då enkelt hem produkterna direkt till din brevlåda, för en billig peng. Bra att satsa på är schampo, balsam och inpackning. Idag finns det särskilda nattinpackningar till håret för att ge extra fukt och näring. Riktigt bra dessa tider då håret behöver extra fukt och omtanke. Här hittar du hårvårdsproduker till bra priser för just ditt hår.