Träffa någon ny

Om förhållandet inte har gått som planerat eller äktenskapet nått sin ände har det blivit dags att börja om på nytt. Ofta känns allt mycket tungt och konstigt i början efter att vi brutit en längre relation med en annan människa, vi är helt enkelt ovana att leva i denna helt nya och främmande situation.

1490119-saving-our-forest

Må bättre

Vi kommer med all säkerhet att må bättre om vi bara beslutar oss för att försöka träffa någon igen, det som absolut inte hjälper någon är att sörja det som var och helt och hållet blockera sig själv inför nya relationer bara för att vi tror att vi inte orkar, tror oss ha tappat lusten eller helt enkelt inte vågar.

Det kommer förmodligen att kännas mycket konstigt till en början i vårt sökande efter en ny partner men det är dock viktigt att slappna av och försöka vara sig själv. Viljan att göra ett gott intryck kan dock höja självmedvetenheten så mycket att vi ibland kanske blir alltför kritiska.

Planering

Formulera gärna några frågor i förväg och försöka sedan komma ihåg dessa när dejten genomförs, det ger mer flyt i konversationen och en möjlighet att undvika den ofta förekommande och mycket obekväma tystnaden. Tolka dina sinnesintryck; handsvett och pirr i magen kan tyda på både nerver och lycka.

Internet

Nätet kan vara till stor hjälp när vi en gång tagit steget och verkligen vill hitta någon ny här i livet, det finns många sajter online som på ett effektivt sätt underlättar vårt sökande, som till exempel http://www.singel-dejting.se/. Dessa sajter gör det enklare att lära känna nya människor via nätet.

Ingen brådska

Om du nyligen har avslutat en relation är nog det bästa att inte påbörja något nytt på en gång utan att först tänka efter och verkligen känna vad det är du vill. Gör dig alltså ingen brådska utan ta det hela med lugn och ro, det är aldrig försent att träffa någon ny även om det ibland kan ta en hel del tid.