Skönhet med enkla knep

Vi vill se lika bra ut som vi känner oss men ibland känns det som något fattas när man tittar i spegeln. Dagens hektiska schema tillåter inte att du springer till ett spa, frisören eller sitter två timmar framför spegeln för sminkning och styling. Vi har några enkla knep som kan göra skönhetsrutinen lite lättare och lite snabbare. 

Löshår

Med löshår kan du förvandla din korta frisyr till ett långt svall på bara några minuter med lite träning på insättningen. Löshår kan också ge dig tjockare hår eller ändra din hårfärg så du får slingor utan att skada ditt riktiga hår med blekmedel och kemikalier.

Löshår kan sättas in på olika sätt. För dem som vill välja vilka dagar du har löshår ska du satsa på clip-ons som du sätter fast med clips. Ska det vara mer permanent kan du använda vax eller sy fast håret, två sätt som du helst ska göra hos en frisör. Med vax eller stygn sitter löshåret permanent och kan behandlas precis som ditt vanliga hår.

Snabba sminkningar

Det finns många make up-artister och sminkälskande bloggare på nätet som ger gratis råd. Du kan hitta tutorials och guider online på sminkningar för dig som har lite ont om tid på morgonen. När du väl har fått in rutinen kommer sminkningen att gå på räls och du behöver inte spendera mer än tio minuter framför spegeln innan du är redo att möta världen.

Grunden ligger i att bygga upp en jämn och fin hudton, därefter behöver du bara använda lite mascara och läppglans för att se fräsch och vacker ut. Om du vill se lite mer sminkad ut kan du använda ett färgat läppstift och markera ögonbrynen med penna eller brun ögonskugga.